Trycksaker

Behöver du hjälp att synas och få ut ditt budskap? Jag formger med text och bild, typografi, färg och illustration på ett sätt som är smakligt för ögat och tydliggör ditt budskap.

Det kan vara i form av foldrar, broschyrer, korrespondensmaterial eller annat reklammaterial. Tidningar, förpackningar, annonser, roll-ups och mycket mer.

Profil & Logotyp

Jag hjälper dig att ta fram logotyp och profilmaterial. Tillsammans anpassar vi det till din verksamhet och dina kunder.

En logotyp skall fungera i olika former och olika sammanhang. Att ha en grafisk profil förenklar kommunikationen både inom företaget och ut mot kunden. Det är viktigt att skapa igenkänning.

Med en grafisk profil skapar du trygghet, tydlighet och ett starkare varumärke.

Eventmaterial

Att synas i mängden är viktigt! Behöver du roll-ups, banderoller, dekor eller annat eventmaterial så tar jag fram det åt dig. Även bildekor, fönsterdekor och skyltmaterial.

Bild

En bild är diamanten i smycket. Med bilder förstärker man budskapet och presenterar det i en snygg förpackning!

Jag har fotografisk utbildning och kan hjälpa till om bilder saknas till din trycksak. Krävs bättre utrustning än min, samarbetar jag med en duktig fotograf.

Jag kan bildbehandling och vet vad som behövs för att bilden skall se bra ut, inte bara på skärmen, utan även när du öppnar en bok och ser den på papper eller vid sidan av vägen på en vepa.

Text

Jag hjälper dig att ta fram nya texter eller bearbeta befintliga till marknadsföring och reklam, information och kommunikation.